Köpvillkor

Köpvillkor för privatpersoner


Hos AROMA creative AB köper du dina varor via:

Webbutik - www.aromacreative.se
E-post - info@aromacreative.se
Telefon - 0142-360110


För att handla i AROMA creative ABs webbutik måste du vara minst 18 år. Om du är under 18 år och vill handla måste någon av dina föräldrar göra beställningen.

Priser

De priser som anges i vår webbutik är inklusive moms. Alla erbjudanden gäller så långt lagret räcker. Vi reserverar oss mot uppenbart felaktiga priser.

Betalningsalternativ

All betalning hanteras av Klarna, som erbjuder olika betalningsalternativ. 3D-secure sköts av Klarna.

Fraktavgift

Frakten är individuellt produktanpassad och framgår vid beställning.
Vid beställning över 700 kr, bjuder vi dig på  fraktkostnaden. Detta gäller inte för leveranser till utlandet!

Adressändring / Ändrat förfogande

Om ni har fyllt i felaktiga adressuppgifter och vi hunnit skicka ert paket är kostnaden 150.- för att ändra uppgifterna i efterhand (Detta är Postens avgift för ändrat förfogande). Ändringen kan ta upp till 48 timmar att genomföra.

Leveranssätt

Vi levererar produkterna som Postnord varubrev 1:a klass eller DHL-servicepoint paket. Det innebär att varan skickas direkt hem till dig. Undantag från detta kan vara om paketet är skrymmande och måste då eventuellt hämtas ut på DHL´s ombudsman. Ange alltid ditt mobilnummer så att DHL eller posten kan informera dig via SMS om paket, som skall hämtas.

Leveranstid

Leveranstiden är normalt mellan 2-4 arbetsdagar. Om du vill veta mer om när dina varor kommer så är du välkommen att höra av dig via e-post eller telefon. Du har självklart rätt att häva köpet utan kostnad vid eventuell försening, som vi kontaktar dig om.

Återbetalning vid hävning av köp

Vi återbetalar dig senast inom 14 dagar i det fall du häver köpet på riktiga grunder.
Du har rätt att återfå pengarna inom 14 dagar - om du häver köpet- från den dag då vi mottagit meddelandet. Om vi företar omleverans eller avhjälpande av felet vid reklamation så kommer  eventuella fraktkostnader återbetalas inom 14 dagar från den dag vi har mottagit den reklamerade varan.

Ångerrätt/Returnering av produkter

Vi tillämpar inte öppet köp men du har möjlighet att ångra ditt köp inom 14 dagar efter mottagandet. Varan/varorna du returnerar skall återsändas i väsentligen oförändrat skick, dvs i originalkartong. Du betalar själv returfrakten. Vi löser inte ut försändelser som inte är fullt frankerade. Det går inte att returnera personligt blandade doseringsflaskor. Du står för kostnaden ifall varan skadas i retur-transporten till oss. Om du vill ångra dig kan du välja att använda Konsumentverkets standardformulär. Det hittar du här.

Vänligen skicka till följande adress:
AROMA creative AB
Skeppsåsvägen 18
S-59693  SKÄNNINGE

Restnoterade varor

Om någon/några varor som du beställt inte skulle finnas på lager underrättar vi dig via e-post eller telefon om detta. Du kan då välja om du vill vänta på dessa varor, byta ut varorna till andra produkter eller avbeställa de restnoterade varor helt.

Avbeställning

Om beställningen inte har skickats från oss så kan du avbeställa din order via e-post och telefon. Om vi redan har hunnit skicka iväg varorna har du dock möjlighet att returnera oöppnade och oanvända varor på det sätt som beskrivs under rubriken Ångerrätt.

Ej avhämtade brev/paket

I fall att brevet/paketet returneras till oss på grund av att det inte hämtades ut av kunden, så faktureras följande kostnad:
120 kr för brev med posten
300 kr för Servicepoint paket med DHL

Transportskador

Risken för hela transporten ligger hos oss. Skulle  du upptäcka någon skada på försändelsen,  ber vi dig att omedelbart anmäla detta till posten eller DHL. Hämta aldrig ut skadat gods, utan gör skadeanmälan direkt, ifall det är möljligt. Annars ringer du till oss på tel 0142 360110 och vi hjälper dig. Reklamationstid för transportskada är inom skälig tid  och då minst två månader.

Reklamationer

Om en vara är felaktig eller felexpedierad skall du kontakta oss och ange felet så snart som möjligt, max 14 dagar från dagen du har fått varorna.  Vi anger hur du ska returnera den felaktiga varan kostnadsfritt för dig. Du kan välja att få en ny vara eller pengarna tillbaka inklusive fraktavgiften.

Adress för reklamationer:
AROMA creative AB
Skeppsåsvägen 18
S-59693  SKÄNNINGE
Tel: 0142 360110

epost: info@aromacreative.se

Tvist

Vid eventuell tvist kommer vi att följa Allmänna Reklamationsnämndens rekommendationer. ARN, Box 174, 101 23 Stockholm

Alternativt EU ODR


Beställningar från utlandet

Leveranser till utlandet är aldrig fraktfria. Vi levererar till utlandet mot förskotts- eller kortbetalning. När du har beställt dina varor, får du en orderbekräftelse med e-mail med summan för varorna + faktiska fraktkostnader. Totalsumman ber vi dig att betala till SEB banken i Sverige, Iban (international bankaccountnumber): SE1850000000053191018301, Bic-kod (Bankidentification-code): ESSESESS. När betalningen har kommit oss tillhanda, skickas dina varor omgående iväg till dig.

Personuppgifter

AROMA creative AB är personuppgiftsansvarig för behandlingen av de personuppgifter som du som kund lämnar till oss. Dina personuppgifter kommer att behandlas av AROMA creative AB för att administrera kundrelationen samt för marknadsföringsändamål. Kunder under 18 år måste ha målsmans godkännande för att beställa.

Som registrerad kund har ni rätt att begära

- Utdrag av registrerade uppgifter
- Att registrerade uppgifter ändras
- Att registrerade uppgifter raderas

Falska beställningar

Alla falska beställningar polisanmäles, ert IP-nummer registreras vi köpet.

Alla som handlar blir registrerad för våra nyhetsmail.

Produkter och ansvar

AROMA creative AB säljer enbart utvalda och kontrollerade kvalitetsprodukter. AROMA creative AB tar dock inget ansvar för att någon särskild produkt är verksam för ett speciellt hälsotillstånd. Inga produkter kan anses ersätta läkarvård och traditionell medicinering. AROMA creative AB rekommenderar alltid sina kunder att kontakta läkare vid sjukdom samt att man tar del av respektive tillverkares anvisningar och information om produkten före användning.

Fler frågor?

Om du har någon fråga är du alltid välkommen att skriva, ringa eller e-posta dina frågor till oss. Mer information hittar du under Kundservice.