BeBlends blomessenser

Stoppa dina energitjuvar!
En oro kan göra dig trött. En konflikt kan göra dig ledsen. Olika situationer, människor och omständigheter påverkar oss på olika sätt. Av vissa får vi mer energi, av andra förlorar vi den. Att känna hur energin går ur en, att tappa lusten eller att förlora hoppet är beskrivningen av samma sak - en förlust av livskraft. Beblends serien består av 14 olika blomessensblandningar som hjälper dig att sätta stopp för dina energitjuvar.

Be Blends är en serie olika kompositioner av blomessenser, som omsorgsfullt tillverkas av Vivien Williamson på Sun Essences i England. Det finns fjorton olika blomessensblandningar som kan ge dig stöd i olika livssituationer, alla unikt sammansatta av olika blomessenser. Utöver dessa ingår även tre olika sprayer med eteriska oljor och blomessenser i serien.

Hur använder jag Be-Blends? Be Blends är väldigt enkelt att använda. De kan tas av alla, vuxna som barn. Droppa sju droppar i ett glas vatten och drick med små klunkar. Upprepa detta minst tre gånger om dagen. Har du inte tillgång till vatten går det bra att ta dropparna direkt i munnen, men det är lättare för kroppen att ta upp blomessenserna om man blandar dem med vatten. Be Blends kan tas oftare vid behov. De går inte att överdosera och ger inte heller några biverkningar. Enkelt att använda 100% naturligt och säkert 2 års hållbarhet. De passar hela familjen och kan med fördel även ges till djuren.