Jojobaolja, 125 ml
(Klicka för en större bild)

Jojobaolja, 125 ml

Jojobaolja är en av de bästa ingredienserna för kosmetiskt bruk. Absorberas väldigt lätt och erbjuder djup återfuktning. På grund av sin härliga färg kallas den också "den gyllene hudoljan". Jojoba har en mycket god hållbarhet och en naturlig solskyddsfaktor på 4, vilket gör den till en bra sololja. Jojoba stelnar i kylskåpstemperatur.

Levereras i vacker glasflaska.
Artikelnummer:1305
Enhet:st.
Välj volym 
 
Lagerstatus:I lager
239,00kr / st.
St:
Skriv ut
Visa stor bild
PDF
Vegetabiliska oljor